ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ

ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ 
 

Το βραδάκι της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Αγίου Αντωνίου η ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ οργάνωσε το «τσάι της αγάπης». Ο σκοπός φιλανθρωπικός που είναι εξ άλλου και ο ιδιαίτερος σκοπός της οργάνωσης.
Προσφέρθηκε ένα ζεστό τσάι με όμορφα χριστουγεννιάτικα βουτήματα σε όσες και σε όσους έσπευσαν να στηρίξουν την όμορφη αυτή πρωτοβουλία.
Η αίθουσα του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα της Τήνου αποδείχτηκε μικρή, για να μπορέσει να ικανοποιήσει όσους  θέλησαν  να είναι εκεί.
Η θεατρική ομάδα του «Θεοτροποιείου Τήνου» απέδειξε για μια φορά ακόμη πόσα ταλέντα κατοικούν στο νησί μας και πόσο ευαίσθητα είναι σε κάθε στιγμή της Τήνου που αναζητά  κέφι, τέχνη και διδάγματα.
Τώρα τα όποια έσοδα προέκυψαν από την εκδήλωση θα σταλούν στις Μοναχές της Μητέρας Τερέζας που εργάζονται στην Ελλάδα για να βοηθηθούν τα παιδιά των πιο φτωχών μεταναστών.
Αυτό εξήγησε ο Πρόεδρος της Κάριτας κ. Αντώνης Δελατόλας, που καταχειροκροτήθηκε από τους παρόντες επικροτώντας την απόφαση του ΔΣ της Κάριτας
Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χαιρετισμό του Αρχιεπισκόπου π. Νικολάου, ο οποίος  συνεχάρη οργανωτές, συντελεστές και εθελοντές που κατάφεραν να ζεστάνουν το σώμα με το τσάι και την ψυχή με τη τέχνη.
Ευχήθηκε τέλος ο νέος χρόνος να εξασφαλίσει σε όλους και τα δύο για να αγαπούμε ακόμη πιο πολύ  και πιο πολλούς.

Οι φωτογραφίες είναι της tiniaki.gr

[module-281]

 

κοινοποίηση άρθρου:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Από την απόλυτη μη βία του Ευαγγελίου, στη Θεολογία του δίκαιου πολέμου (του Σεβ. Ιωάννη)

Αγαπητοί αναγνώστες, Επειδή μερικά από τα κείμενα μου, κυρίως στην πρώτη περίοδο, ήταν εξαιρετικά μακροσκελή και αναλυτικά, έχω την εντύπωση πως πέρασαν απαρατήρητα. Αποφάσισα, λοιπόν,

Mελέτη του Ευαγγελίου της ημέρας

  ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ 13ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 28 Ιουνίου 2022 Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν Επικαλούμαι

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου