ΑΓΑΠΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!

ΑΓΑΠΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!
 

Θυμάμαι μια επωδή ενός τραγουδιού που μιλούσε για μια ερωτευμένη, από την οποία είχε απομακρυνθεί ο αγαπημένος της: έφυγε μακριά για να γίνει κάποιος! Πήγε για να ανακαλύψει τρόπους που θα τον βοηθούσαν να αποκτήσει μεγαλύτερη υπόληψη μπροστά σε φίλους και γνωστούς του. Έκανε πολλές προσπάθειες μα δεν τα κατάφερε. Απογοητεύθηκε τόσο πολύ αλλά δεν είχε πια το θάρρος να γυρίσει στο σπίτι, ούτε είχε αρκετούς λόγους για να παρουσιαστεί με αξιοπρέπεια στην αρραβωνιαστικιά του.
Με ένα γράμμα λοιπόν της έγραψε, ότι δεν είχε το θάρρος να επιστρέψει διότι είχε προδώσει τις προσδοκίες όλων και δεν ήθελε να υποστεί την ταπείνωση.

Από μακριά όμως η αρραβωνιαστικιά του, του έστειλε αυτό το μήνυμα: «Αγάπη γύρνα πίσω, δεν πειράζει, αν δεν κατάφερες να γίνεις αυτός που ονειρευόσουν .…Δεν πειράζει που δεν έγινες κάποιος σπουδαίος μπροστά στους φίλους σου….. Δεν πειράζει που παρά τις πολλές σπουδές σου δεν κατάφερες να κάνεις καριέρα… Δεν πειράζει αν απέτυχες σε όλα…… Αγάπη γύρνα πίσω! Να ξέρεις πως το μόνο που αξίζει είναι το ότι είσαι σημαντικός για μένα».

Μπορώ με σιγουριά να πω πως και ο ίδιος ο Θεός για ττην κάθε μια και τον καθένα μας χρησιμοποιεί τα ίδια λόγια! 

 

κοινοποίηση άρθρου:

Περισσότερα

Διαβάστε ακόμη

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Μυκόνου-Άνδρου και Μητρόπολη παντός Αιγαίου