Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ο Πάπας Φραγκίσκος πήγε βόλτα προσφυγόπουλα με το ειδικό αυτοκίνητό του

Στην πλατεία του Αγίου Πέτρου

Οκτώ επιπλέον επιβάτες είχε το ειδικό όχημα του Πάπα Φραγκίσκου την Τετάρτη. Πρόκειται για προσφυγόπουλα που τα πήγε… βόλτα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου ο ποντίφικας.

Ήταν παιδιά από τη Συρία, τη Νιγηρία και το Κονγκό, που μεταφέρθηκαν αεροπορικώς από τη Λιβύη, μαζί με τις οικογένειές τους, στις 29 Απριλίου. Ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε μια βόλτα τα προσφυγόπουλα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, που ήταν κατάμεστη για τη καθιερωμένη εβδομαδιαία γενική ακρόαση. Ολοι μαζί επέβαιναν στο λεγόμενο pope mobile, το ειδικά διαμορφωμένο όχημα του Πάπα.

Ο ποντίφικας έχει καλέσει επανειλημμένα τη διεθνή κοινότητα να κάνει περισσότερα για εκείνους που αναζητούν καταφύγιο στην Ευρώπη, διαφεύγοντας από τον πόλεμο, την πείνα και τη φτώχεια. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι δωρίζει 100.000 ευρώ για τους πρόσφυγες στη Μόρια της Λέσβου.

Πηγή: megalosadelfos.eu

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
CREATED BY MRemoundos