Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η ευγνωμοσύνη του επισκόπου των Σκοπίων

Στο τέλος της Ευχαριστιακής τελετής, πριν από την τελική ευλογία, ο σεβασμιότατος Kiro Stojanov, επίσκοπος των Σκοπίων, χαιρέτισε και ευχαρίστησε τον Πάπα Φραγκίσκο για την σημερινή παρουσία του. Μεταξύ άλλων είπε:

Η προετοιμασία αυτής της επίσκεψης υπήρξε μια περίοδο κοινωνίας και κοινής πορείας. Αυτή η εμπειρία θα παραμείνει βαθιά ριζωμένη στις καρδιές μας και στην ιστορία αυτής της γης, ως γεγονός που μας γέμισε με χαρά και πάνω απ’ όλα μας έφερε κοντά. (…). Προσεύχομαι στον Κύριο και Θεό ώστε οι λέξεις που έχουν σπαρθεί στις καρδιές μας να φέρουν σε κάθε καρδιά, αλλά και σε κάθε επίπεδο και σε κάθε δομή, καρπούς ζωής.

Οι ευχαριστίες του Πάπα Φραγκίσκου

Ο Φραγκίσκος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον ιεράρχη για τα λόγια του και κυρίως για τις εργασίες που έγιναν ενόψει αυτής της ημέρας. Οι ευχαριστίες του Πάπα απευθύνονται σε όλους εκείνους που συνεργάστηκαν και επεκτείνονται και προς τις πολιτικές αρχές της χώρας, προς την αστυνομία και προς τους εθελοντές. Θα σας θυμηθώ όλους στην προσευχή μου, διαβεβαιώνει και, ως συνήθως, καταλήγει: «Ζητώ και από εσάς να προσευχηθείτε για εμένα».

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos