Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Θλίψη και πόνος του Πάπα Φραγκίσκου για τις επιθέσεις που συγκλόνισαν την Sri Lanka

Η θλίψη και  η προσευχή του Πάπα Φραγκίσκου ενώπιον του τρόμου των επιθέσεων στην σε Ναούς και ξενοδοχεία που προκάλεσαν εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες στη Sri Lanka..

Η πιο σκληρή πραγματικότητα εισήλθε έντονα στον εορτασμό του Πάσχα και ο Πάπας Φραγκίσκος  στο τέλος της ευλογίας Urbiet Orbi (προς την Πόλη και το Λαό) από τον κεντρικό εξώστη της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό δήλωσε:

Έμαθα με θλίψη και πόνο καρδιάς θλίψη τα νέα των σοβαρών επιθέσεων που μόλις σήμερα, την ημέρα του Πάσχα, προκάλεσε  πένθος και  πόνο σε κάποιους Ναούς και άλλους  τόπους συνάντησης στη Σρι Λάνκα.

Θέλω να εκφράσω την συμπάθεια και  εγγύτητα μου στη χριστιανική κοινότητα, που χτυπήθηκε ενώ ήταν συγκεντρωμένη σε  προσευχή με αποτέλεσμα να υπάρξουν τόσοι νεκροί και τραυματίες, σε όλα τα θύματα μιας αυτής της σκληρής βίας. Εμπιστεύομαι στον Κύριο όσους έχουν τραγικά έχασαν την επίγεια ζωή τους και για τους τραυματίες αλλά και όσους  υποφέρουν εξαιτίας αυτού του δραματικού και τραγικού αυτού γεγονότος.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos