Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η θλίψη του Πατριάρχου Βουλγαρίας για την πυρκαγιά στη Notre-Dame

Η πληγωμένη Γαλλία δέχεται επίσης την αγκαλιά  του Πατριάρχη της Ορθόξης Εκκλησίας της Βουλγαρίας κ. κ. Νεοφύτου. Σε μία ανακοίνωση του ο Προκαθήμενος του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας  δηλώνει ότι ότι έχει «ραγίσει η καρδιά του» για το «τραγικό ατύχημα στον Καθεδρικό Ναό του Παρισιού Notre Dame», που καταστράφηκε από  τις φλόγες στις 15 Απριλίου. Είναι, διαβάζουμε στην ανακοίνωση "ένα βαρύ πλήγμα για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, ενώ ο Καθεδρικός Ναός που επιβίωσε τις αντιξοότητες του χρόνου και της ιστορίας, έχει υποστεί σοβαρές ζημιές".

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη υποστήριξή μας προς τον Γαλλικό λαό - συνεχίζει ο Πατριάρχης κ. κ.  Νεόφυτος στο κείμενο με το οποίο θα καλωσορίσει τον Πάπα Φραγκίσκο στην Έδρα της Ιεράς Συνόδου στη Σόφια στις 5 Μαΐου - ελπίζουμε ότι το έμβλημα της χώρας τους θα αναδιαρθρωθεί σύντομα διότι  το Πάσχα έρχεται και οι εορτασμοί του Πάσχα δεν αποκρύπτονται, αντίθετα, είναι  «το φως που λάμπει στο σκοτάδι, αλλά το σκοτάδι δεν το δέχτηκε» (Ιω 1,5) λάμπει στις ψυχές μας ».

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos