Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η αποκατάσταση της ας είναι ένα  χορωδιακό έργο

Στη χθεσινή γενική ακρόαση, τη στιγμή που χαιρετούσε τους Γάλλους προσκυνητές, ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε ότι είναι πολύ θλιμμένος για την πυρκαγιά στο Ναό του Καθεδρικού Ναού των Παρισίων  Notre Dame. Ευχαρίστησε όσους κινδύνεψαν για να την σώσουν και ευχήθηκε  να υπάρξει μία συλλογική συμμετοχή στην πλήρη αποκατάστασή της  προς έπαινο και δόξα του Θεού.

Είπε συγκεκριμένα ο Άγιος Πατέρας:

«Επωφελούμαι και σε όλους τους κατοίκους  αυτής της ευκαιρίας για να εκφράσω  στην Εκκλησιαστική κοινότητα των Παρισινούς και όλο το Γαλλικό λαό τη μεγάλη στοργή μου  και εγγύτητά μου μετά την πυρκαγιά  στον Καθεδρικό Ναό της  Notre Dame. Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές είμαι βαθιά θλιμμένος  και είμαι πολύ κοντά σας. Σε όσους κόπιασαν  και προσωπικά κινδύνεψαν, για να σώσουν  τη Βασιλική  πηγαίνει η ευγνωμοσύνη όλης της Εκκλησίας. Η Αειπάρθενος Μαρία να τους ευλογεί και να στηρίζει το έργο  της αποκατάστασης: είθε να είναι ένα χορωδιακό έργο, προς έπαινο και δόξα του Θεού».

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos