Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Σύντομες ειδήσεις

1.- Ο Πάπας προσεύχεται για τα θύματα  του σεισμού της Aquila του 2009. προσεύχομαι, είπε, για να ξαναζητήσετε την πόλη σας μέσα σε κλίμα αλληλεγγύης.  

2.- Ο Πάπας επισκέφθηκε το εκπαιδευτήριο San San Carlo  στο Μιλάνο, με την ευκαιρία  150 χρόνια λειτουργίας του. με αυτή την ευκαιρία, ανάμεσα σε άλλα είπε «στο κόσμο υπάρχουν άνθρωποι  που πουλούν όπλα για να σκοτώνουν παιδιά. Αν έχετε μέσα σας ένα τέτοιο πνεύμα, διώξτε  το».

3.- Άρωμα-ευωδία αγιότητας. Τι  και πως θα ήταν ο κόσμος αν έλειπε αυτό το άρωμα αγιότητας που εκπέμπουν τόσοι   μοναχοί μέσα στον κόσμο;  Λόγια του Πάπα.

4.- Ο Πάπας επισκέφτηκε την Ενορία San Giulio di Monteverde και όταν οι νέοι του είπαν ότι  πολλές φορές έχουν  αμφιβολίες για τη πίστη, τους απάντησε: «Και εγώ είχα, αλλά μαζί με τον Ιησού τις νίκησα. Μην προσπαθήσετε  μόνοι σας αλλά χρειάζεται η βοήθεια του Ιησού»   

5.- Τη νύχτα του Πάσχα, στο Hong Kong, θα λάβουν το βάφτισμά, 2.800 άτομα.  Το Hong Kong  μετράει γύρω στις 580.000 καθολικούς στα 7 εκατομμύρια. Αυτό ανακοίνωσε ο Καρδινάλιο της πόλης Jonh Tong Hon.

6.- Όχι σε λιθοβολισμό κατηγορίας, ο Ιησούς ανοίγει νέες πόρτες ευσπλαχνίας και συγχώρεσης είπε ο Πάπας,   και συνέχισε με μια προσευχή στη Παναγία  για να μας βοηθήσει στην συγχώρεση

π.α.φ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos