Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

5

Πένθος της Εκκλησίας του  Bangladesh για το θάνατο του Σεβασμιοτάτου Moses Costa

Ο Σεβασμιότατος Moses M. Costa, ο Αρχιεπίσκοπος του Chittagong, κοιμήθηκε χθες το πρωί σε ηλικία 70 ετών στο Νοσοκομείο της Dacca, στο Bangladesh. Η είδηση διαδόθηκε από τον Πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας του Bangladesh, καρδινάλιο Patrick D’Rozario με ένα μήνυμα στο οποίο μιλά για τη “μεγάλη θλίψη που προκάλεσε αυτή η απώλεια” εξηγώντας ότι η αιτία του θανάτου υπήρξε “μια σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων που προκλήθηκαν από εγκεφαλική αιμορραγία» και επιβεβαιώθηκε η πιθανότητα ότι αυτή η παθολογία ήταν συνέπεια της λοίμωξης από κορωνοϊό. Αν και τα τεστ ήταν όλα αρνητικά, η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες 48 ώρες.
Μεταξύ των πρώτων που εξέφρασαν τα συλλυπητήριά του, υπήρχε η αδελφή Prema, , ανώτερη Ηγουμένη των ιεραποστόλων της φιλανθρωπίας: «Είμαι πολύ λυπημένη - είπε – που πληροφορήθηκα ότι είναι νεκρός. Ο Σεβασμιότατος ήταν πολύ καλός απέναντι στους ιεραποστόλους της φιλανθρωπίας που εργάζονται στην Αρχιεπισκοπή του στο Chittagong ". Δεν είναι ακόμη γνωστό ποια θα είναι η ημερομηνία της κηδείας αλλά από χθες τελούνται Θείες Λειτουργίας για την αιώνια ανάπαυσή του.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos