Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Επικαιρότητα
  • Επικαιρότητα
  • Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τα 25 έτη από την Ιερατική Χειροτονία τoυ Σεβασμιωτάτου Επισκόπου π. Πέτρου και του π. Ιωσήφ Πρίντεζη
Pin It

5

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τα 25 έτη από την Ιερατική Χειροτονία τoυ Σεβασμιωτάτου Επισκόπου π. Πέτρου και του π. Ιωσήφ Πρίντεζη

Στις 15 Ιουλίου 2020 συμπληρώνονται 25 έτη από την Ιερατική Χειροτονία τoυ Σεβασμιωτάτου Επισκόπου μας π. Πέτρου και του π. Ιωσήφ Πρίντεζη, Εφημέριου των Ενοριακών Ναών Αγίου Γεωργίου και Αγίου Σεβαστιανού, στην Άνω Σύρο.
Καλούμε τους πιστούς στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο το οποίο θα τελεστεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Φανερωμένης, στα Χρούσσα, για να ευχαριστήσουμε τον Θεό για όλες τις ευλογίες που χορήγησε στους ίδιους και στην Εκκλησία με την κλήση τους στην Ιεροσύνη και να ικετεύσουμε την Παναγία, να τους συνοδεύει πάντοτε με τη μητρική της παρουσία.
Για την τελετή δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Από τη Γραμματεία της Καθολικής Επισκοπής Σύρο

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos