Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

2

Γενική επισκευή

Ο Θεός θέλει να σώσει τον άνθρωπο, όλο τον άνθρωπο, τον κάθε άνθρωπο, την ιστορία του, την ατομική και ομαδική ζωή , τον άνδρα και τη γυναίκα, τα ηθικά λάθη, την έλλειψη ελπίδας και δικαιοσύνης, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού θανάτου. Ο Χριστός δεν πέθανε πάνω στο Σταυρό μόνο για τα ηθικά παραπτώματα του ανθρώπου. Ήρθε να τον σώσει από κάθε είδος θανάτου.

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί που έχουν ανάγκη να ακούσουν αυτή την καλή Αγγελία: Ο Χριστός είναι Σωτήρας ολόκληρης της ανθρώπινης ύπαρξης. Προσφέρει ένα γενικό κάλεσμα για μια καινούρια αποστολή που είναι το αποτέλεσμα της συγχώρεσης που χορηγεί σε όλους.

Και εμείς, παρά την αναξιότητά μας, είμαστε Απόστολοι της θεϊκής ευσπλαχνίας και του ελέους του Θεού που σημαίνει: Ο Θεός, στο Σταυρό, υπέφερε θεληματικά το βάρος της αμαρτίας και τώρα υποφέρει, ειδικά από αυτούς στους οποίους ανέθεσε να εκτελέσουν σπουδαία πράγματα. Όμως, η εμπειρία της προσωπικής μας αποτυχία και της συγχώρεσης που λαβαίνουμε γίνεται σημείο αναφοράς για ένα καινούριο ξεκίνημα μιας ατομικής υπευθυνότητας για να συνεχισθεί από μας η «γενική επισκευή» του ανθρώπου που ο Χριστός εγκαινίασε επάνω στο Σταυρό!

π. Μάρκος Βιδάλης

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos