Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

5

Η βοήθεια του Φραγκίσκου στο πρόγραμμα της παγκόσμιας διατροφής

«Μέσω του Ειδικού Γραφείου της Αγίας Έδρας για την ολοκληρωμένη υπηρεσία ανθρώπινης ανάπτυξης και με τη συνεργασία του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Αγίας Έδρας στο FAO, το IFAD και το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων (WFP), ο Πάπας Φραγκίσκος αποφάσισε να στείλει συμβολική δωρεά 25 χιλιάδων ευρώ" στο WFP, ως ένα ακόμη σημάδι ανησυχίας ενόψει της τρέχουσας έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται σε εξέλιξη ". Έτσι, το σημείωμα που κυκλοφόρησε χθες από το Γραφείο τύπου του Βατικανού αναφέρει:

"Ειδικότερα αυτό το ποσό θέλει να είναι μια άμεση έκφραση του αισθήματος της εγγύτητας εκ μέρους του Αγίου Πατέρα προς τους ανθρώπους που πλήττονται από την πανδημία και προς εκείνους που ασχολούνται με βασικές υπηρεσίες υπέρ των φτωχών και ασθενέστερων ανθρώπων και ευάλωτοι στην κοινωνία μας. " Είναι μια άλλη χειρονομία πατρικής ενθάρρυνσης από τον Πάπα "προς το ανθρωπιστικό έργο του Οργανισμού και προς άλλες χώρες που, σε αυτή την εποχή της κρίσης, θα θελήσουν να ακολουθήσουν μορφές υποστήριξης για ολοκληρωμένη ανάπτυξη και δημόσια υγεία, και να αγωνιστούν ενάντια στην κοινωνική αστάθεια , την έλλειψη επισιτιστικής ασφάλειας, την αυξανόμενη ανεργία και την κατάρρευση των οικονομικών συστημάτων των πιο ευάλωτων εθνών.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos