Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

3

Η Erica που πέθανε για να υπερασπιστεί τον αρραβωνιαστικό της.

Ήταν μόλις 19 ετών, αλλά θυσίασε τη ζωή της για να σώσει τον αρραβωνιαστικό της. Ιδού η ιστορία της Erica Lopez που πέθανε κατά τη διάρκεια μιας φιλονικίας.
Η Erica πέθανε στη Νέα Υόρκη για να σώσει τον αρραβωνιαστικό της από έναν πυροβολισμό. Μια φιλονικία μετά από μια συζήτηση και οι πυροβολισμοί. Ιδού η ιστορία.

 Η ζωή της Erica που κόπηκε σύντομα
Στα 19 της αποφάσισε να θυσιάσει τη ζωή της για να σώσει τον αρραβωνιαστικό της. Η Erica Lopez, μια νεαρή κοπέλα που πέθανε έξω από ένα μπαρ της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια ενός πυροβολισμού. Βρισκόταν εκεί, μαζί με μια ομάδα φίλων και με τον αρραβωνιαστικό της όταν, όπως φαίνεται, λόγω του αλκοόλ προέκυψε μια διαφωνία με μια άλλη ομάδα που βρισκόταν στο μπαρ.
Αλλά δυστυχώς, η φιλονικία δεν έληξε μέσα στο μπαρ. Έξω από αυτό, πράγματι, μερικά άτομα με τα οποία είχαν διαφωνήσει μέσα στο μπαρ πριν από λίγη ώρα, πλησίασαν το κορίτσι και τον αρραβωνιαστικό της. Το αυτοκίνητο σταμάτησε και ένας 27χρονος, κάποιος Ruddy Osias πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο για να μπορέσει να τους χτυπήσει

Δέχθηκε το χτύπημα για να υπερασπιστεί τον αρραβωνιαστικό της
Είχε ένα όπλο στο χέρι και ήταν έτοιμος να πυροβολήσει, και έτσι και έγινε. Αλλά η Erica μπήκε μεταξύ του δολοφόνου και του αρραβωνιαστικού της και σκοτώθηκε από τη σφαίρα του Osias. Αλλά Και ο αρραβωνιαστικός της τραυματίστηκε, μάταιος ο αγώνας δρόμου μέχρι το νοσοκομείο. Η Erica πέθανε ακαριαία.

 «Erica μας λείπεις»
«Είχε τόσους πολλούς φίλους. Ήταν ευγενική με όλους. Ήταν μια υπέροχη προσωπικότητα γεμάτη ενέργεια. Απλά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη σε εκείνη» - έγραψε μια φίλη της.

Μια ζωή που δόθηκε για τον άντρα που αγαπούσε.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos