Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

7

ΑΔΕΛΦΗ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ : Η “ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ” ΤΟΥ TIC TOC !

Οι περισσότεροι το έχουμε ακούσει και όσοι έχουμε παιδιά στην εφηβεία γνωρίζουμε ότι είναι η πρόσφατη μεγάλη αγάπη τους στο χώρο των κοινωνικών δικτύων.
Μια εφαρμογή όπου ανεβάζουν βίντεο 60 δευτερολέπτων, με “προκλήσεις” για επανάληψη αστείων καταστάσεων, μιμήσεις τραγουδιστών κλπ Όμως η αργεντινή μοναχή Κλαούντια, 49 ετών, που “κατέβασε” την συγκεκριμένη εφαρμογή στο κινητό της πριν 3 μήνες, για να περνά ο χρόνος της αποθεραπείας της από πρόβλημα υγείας, τη βρήκε χρήσιμη και για τη διάδοση του Ευαγγελίου !
Η Αδελφή είναι από 3ετίας Γενική Οικονόμος του Τάγματος της στη Ρώμη, μετά από 10ετή παραμονή στην περουβιανή Αμαζονία. “ Το Τάγμα των Αδελφών της Αγάπης της Παναγίας της Καλής και Διαρκούς Συμπαράστασης ” στο οποίο ανήκει, ξεκίνησε το 1850 από το νησί Μαυρίκιο και έχει σήμερα παρουσία σε 14 χώρες, σε σχολεία και σε δομές υποδοχής φτωχών και αρρώστων. Η Μοναχή ανεβάζει βίντεο με περικοπές του Ευαγγελίου, “εορτάζει” τα γενέθλια συναδελφισσών της και συμμετέχει σε “προκλήσεις” που της ταιριάζουν. Έχει 100.000 ακόλουθούς και έχει λάβει 1.000.000 like ! Θεωρεί ότι η πίστη αναπτύσσεται όταν δε διστάζουμε να τη μοιραστούμε με άλλους και συγκρίνει την Αμαζονία, όπου οι κάτοικοι είχαν ελάχιστα, σε σχέση με την Ευρώπη, όπου υπάρχουν περισσότερα αγαθά, διαπιστώνοντας ότι οι άνθρωποι, σε όλες τις καταστάσεις, αναζητούν την ελπίδα για κάτι καλύτερο, Επίσης διαπιστώνει ένα εσωτερικό “ κενό ” στους ευρωπαίους πιστούς και πιστεύει ότι ο Θεός μπορεί να γεμίσει αυτό το κενό, αν θελήσουμε να τον δεχθούμε...

Πληροφορίες - Φωτογραφία από Avvenire

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos