Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

8

ΠΕΡΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΞΥΓΟΝΟ...

Η χώρα της Νότιας Αμερικής έχει χτυπηθεί σοβαρά από τον κορωνοϊό. Πάνω από 288.000 θετικοί στο ιό κάτοικοι και 10.000 νεκροί, ο απολογισμός ως τώρα. Όμως εκεί που η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δραματική είναι στην έλλειψη οξυγόνου στα νοσοκομεία.
Χιλιάδες κάτοικοι περιμένουν να προμηθευθούν για τους αρρώστους συγγενείς στο σπίτι. Μια συσκευή που κόστιζε 75 δηλ ΗΠΑ έχει πλέον στη μαύρη αγορά από 500 – 1950 δολ. !
Η Συνοδός της Καθολικής Ιεραρχίας, υπό τον φραγκισκανό Πρόεδρό της ΣΕΒ/Τίτο Miguel Cabrejos Vidarte, σε συνεργασία με Πανεπιστήμια και Συνδικάτα, λάνσαρε την καμπάνια “ Το Περού αναπνέει – Γιατί το Οξυγόνο είναι Ζωή ” και εξηγεί ότι σκοπός τους δεν είναι να μαζέψουν π.χ. 32 εκατ. Δολάρια αλλά να απευθυνθούν στα 32.000.000 Περουβιανών, γιατί “ κανείς δεν είναι τόσο φτωχός ώστε να μη δώσει κάτι ούτε τόσο πλούσιος ώστε να μην έχει ανάγκη να δεχθεί κάτι ” . Είναι εθνική ανάγκη όλοι να βοηθήσουν τη χώρα, για να επανέλθει στη φυσιολογική ζωή.

Πληροφορίες και φωτογραφία από Πρακτορείο Fides

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos