Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ

Είναι πολύ θετικό και αισιόδοξο το γεγονός ότι η Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου διαθέτει πλέον την απαραίτητη οργάνωση και την εμπειρία για να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο σε προγράμματα κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτισμικής ανάπτυξης  στον τόπο μας.

Η ενεργοποίηση των λαϊκών μελών της Εκκλησίας μας που προσφέρουν  την εθελοντική τους εργασία στον κοινωνικό τομέα ανοίγει καινούργιους ορίζοντες ανάπτυξης της επικοινωνίας και της φιλοξενίας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Κάριτας, θεσμός κοινωνικός της Εκκλησίας μας, χωρίς μεγάλες οικονομικές δυνατότητες ευαισθητοποιήθηκε πρώτη στην έναρξη πρωτοβουλιών που σιγά –σιγά θα δώσουν δυνατότητες αξιοποίησης στην «όαση της Τήνου» που λέγεται πρώην Μονή και Σχολή Ουρσουλινών.

Εύχομαι την πράξη αυτή να μιμηθούν και άλλοι θεσμοί και με την αρωγή ευεργετών το κτιριακό συγκρότημα να αποκτήσει και πάλι την αίγλη του παρελθόντος καλύπτοντας ανάγκες του σήμερα, δίνοντας παράλληλα εργασία και απασχόληση σε συνανθρώπους μας.

+Ν      

Δείτε αναλυτικά πως ξεκινούμε, διαβάζοντας το σχετικό άρθρο:

https://www.caritas-ntm.gr/blog-3/

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos