Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Πάπας Φραγκίσκος προς ναυτικούς

Το μήνυμα του Πάπα προς τους ναυτικούς στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας
Το σημαντικότατο έργο των ναυτικών αλλά και των αλιέων στην κρίσιμη εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού εξήρε ο Πάπας Φραγκίσκος με μήνυμά του μέσω βίντεο.
«Το επάγγελμά σας στη θάλασσα έχει καταστεί ακόμα πιο σημαντικό δεδομένου ότι μας παρέχει τρόφιμα και άλλα βασικά αγαθά. Γι’ αυτό σας είμαστε ευγνώμονες. Τους τελευταίους μήνες η ζωή σας και η εργασία σας έχουν αλλάξει σημαντικά με αποτέλεσμα να έχετε κάνει και να πρέπει να κάνετε σημαντικές θυσίες. Μένετε αρκετό καιρό στα πλοία χωρίς τη δυνατότητα να ξεμπαρκάρετε. Είστε μακριά από τις οικογένειές σας, τους φίλους σας και τις πατρίδες σας και υπό το φόβο μόλυνσης από τον ιό. Να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Δεν σας ξεχνάμε. Σήμερα θέλω να σας στείλω ένα μήνυμα ελπίδας και παρηγοριάς για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Η Παρθένος Μαρία να σας προστατεύει πάντα. Σας ευχαριστώ».

Πηγή: www.newmoney.gr

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos