Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΙΝΔΙΑ: ΙΕΡΕΑΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ!

Ο π. Anil Phlip έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, σενάριο και κινηματογραφική σκηνοθεσία και εργάζεται από το 2013 (και) ως σκηνοθέτης ! Το πρώτο του φιλμ, με τίτλο “ Γλυκιά ζωή “ πρόβαλε τις αξίες της οικογένειας και ήταν βασισμένο σε κείμενο του Αγίου Chiavara Kuriakos Elias, ιδρυτή της “ Congregazione di Maria Immacolata – CMI ” στην οποία ανήκει και ο π. Anil, έτυχε δε βράβευσης από το 34ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Καλκούτας. Το τελευταίο, με τίτλο Michael Coffee House αναφέρεται σε έναν νέο, φορέα του AIDS και την οικογένειά του, προβάλει πάλι τις οικογενειακές αξίες, χαρακτηρίζεται απ` το δημιουργό του ως “ρομαντικό” και θα κυκλοφορήσει εντός καλοκαιριού.
Ο ιδρυτής του Τάγματος πίστευε στην εκπαίδευση, τη στήριξη της οικογένειας και την πολιτιστική πρόοδο, μέσω των Τεχνών ( όπως ο κινηματογράφος ) και της χρήσης των ΜΜΕ. Ένας από του οραματιστές του Τάγματος ο π. Abel ίδρυσε το 1969 μια Σχολή Τεχνών, την “ Kalabhavan ” την οποία έχουν παρακολουθήσει πολλοί γνωστοί ηθοποιοί κινηματογράφου της περιοχής.
Ο π. Anil προσπαθεί να τελεί τις εκκλησιαστικές του υποχρεώσεις νωρίς το πρωί, ώστε, τις καθημερινές, να έχει χρόνο για τις κινηματογραφικές του ασχολίες. Παρόλο που στο πλατό οι περισσότεροι τον αποκαλούν ¨κύριο”, πολλοί ζητούν την πνευματική συμβουλή του.
Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει, ως βοηθός σκηνοθέτης, σε ταινίες που γυρίσθηκαν στη διάλεκτο Malayalam, οι οποίες γνώρισαν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Πληροφόρηση και φωτογραφία του ινδού ιερέα - σκηνοθέτη από AsiaNews.it

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
Μέλος Συνοδικής Επιτροπής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos