Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

“Πιο σημαντικοί οι άνθρωποι από την οικονομία”

Ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε την Κυριακή πως οι άνθρωποι είναι πιο σημαντικοί από την οικονομία, ενόψει του γενικού ανοίγματος των συνόρων και της άρσης του lockdown.

Ο Ποντίφικας, απευθυνόμενος στους πιστούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, απέκλινε του επίσημου ανακοινωθέντος, καθώς ολοκληρώθηκε το lockdown στη γειτονική χώρα.

Προέχει η θεραπεία των ανθρώπων και όχι η υποστήριξη της οικονομίας, οι άνθρωποι είναι πιο σημαντικοί από την οικονομία. Εμείς φέρουμε μέσα μας το Άγιο Πνεύμα, όχι η οικονομία”.

Ο λόγος του πάπα Φραγκίσκου έγινε δεκτός με επευφημίες από εκατοντάδες πιστούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, πολλοί από τους οποίους φορούσαν μάσκες και κρατούσαν αρκετά μέτρα απόσταση.

Η τελευταία φορά που ο Ποντίφικας απεύθυνε το μήνυμά του προς τους πιστούς ήταν την 1η Μαρτίου, πριν η Ιταλία – στην οποία έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 33.000 άνθρωποι – επιβάλλει το lockdown.

Τα τελευταία επίσημα μέτρα ασφαλείας αναμενόταν  να αρθούν χθες Τετάρτη.

Πηγή: 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos