Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η προσευχή του Ροδαρίου στα μεγάλα Θεομητορικά Προσκυνήματα

Ζωντανή  κοσμοθέαση mondio vision το Σάββατο 30 Μαΐου στις 5.30 μ.μ. από το Σπηλιά της Λούρδης στους κήπους του Βατικανού, με τον Πάπα Φραγκίσκο που , θα προσευχηθεί προς την Παναγία για να ζητήσει βοήθεια  για την εξάλειψη της πανδημίας. Καλούνται να συμμετάσχουν όλα τα Θεομητορικά Προσκυνήματα του κόσμου.

"Επιμελείς και ενωμένοι την προσευχή, μαζί με την Παναγία (πρβλ. Πράξεις 1:14)". Με αυτό το θέμα ο Πάπας Φραγκίσκος θα προεδρεύσει στην απαγγελία του Ροδαρίου το Σάββατο 30 Μαΐου, ενωμένος  στην προσευχή με όλα τα Θεομητορικά Προσκυνήματα του κόσμου, τα οποία  λόγω της έκτακτης ανάγκης για την υγεία έπρεπε να διακόψουν τις κανονικές τους δραστηριότητες και τα προσκυνήματα των ευλαβών.

Ζήστε και σε όλο τον κόσμο από τη Σπηλιά της Λούρδης  στους Κήπους του Βατικανού, στις 17:30, ο Πάπας θα είναι λοιπόν για μια ακόμη φορά κοντά στην ανθρωπότητα μέσω της προσευχής, για να ζητήσει τη Παναγία βοήθεια και βοήθεια στην πανδημία.

Η πρωτοβουλία που προωθήθηκε από το Ποντιακό Συμβούλιο για την Προώθηση του Νέου Ευαγγελισμού θα αναλάβει τη συμμετοχή οικογενειών και ανδρών και γυναικών εκπροσώπων θεσμών που εμπλέκονται περισσότερο και επηρεάζονται ιδιαίτερα από την πανδημία, στους οποίους θα ανατεθούν οι δεκάδες του Ροδάριο. Έτσι, γιατροί και νοσοκόμες, ασθενείς που θεραπεύτηκαν  και οικογένειες που πένθησαν, μοναχές νοσοκόμες, φαρμακοποιοί και δημοσιογράφοι, και τέλος εθελοντές Πολιτικής Προστασίας με την οικογένειά τους και επίσης μια οικογένεια που είδε τη γέννηση ενός παιδιού ακριβώς στις πιο δύσκολες στιγμές, θα εκφράσουν την ελπίδα που ποτέ δεν πρέπει να λείψει.

Στα πόδια της Παναγίας στο τέλος του μήνα αφιερωμένου σε Αυτήν και βέβαιοι  ότι η ουράνια μητέρα δεν θα  τους στερήσει τη βοήθειά της, αναφέρει το Ποντιακό Συμβούλιο για την Προώθηση του  Νέου Ευαγγελισμού, ο Πάπας Φραγκίσκος θα εναποθέσει τις ανησυχίες και τους πόνους της ανθρωπότητας.

Μέσω της τηλεθέασης θα ενωθούν τα μεγαλύτερα ιερά Προσκυνήματα από τις πέντε ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων: Λούρδης, Φατιμά, Λουτζάν, Μιλάγκρου, Γκουανταλούπη, Σαν Τζιοβάνι Ροτόντο και Πομπηίας. Σε επιστολή του, ο Σεβασμιότατος Rino Fisichella, πρόεδρος του Ποντιφικού Συμβουλίου για την Προώθηση της Νέας Ευαγγελισμού απευθύνθηκε απευθείας στους διευθυντές των Ιερών Προσκυνημάτων, καλεί  να οργανώσουν και να προωθήσουν αυτήν την ειδική στιγμή προσευχής σύμφωνα με τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες και στην αντίστοιχη ώρα της κάθε Χώρας.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos