Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Χίος
  • Χίος
  • ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ
Pin It

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ

Το απόγευμα της Πέμπτης 6  Δεκεμβρίου 2018 ο Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος συνοδευόμενος από τον Γενικό Βικάριο της Επισκοπής Χίου-Λέσβου- Σάμου π. Ριχάρδο και π. Λέοντα και την υπεύθυνη της Κάριτας Χίου κα Σελέστ Παπαδοπούλου επισκέφτηκαν τις δικαστικές φυλακές της Χίου. Είχαν την ευκαιρία προσωπικής συνάντησης με τους Καθολικούς κρατουμένους που κατάγονται από τις Κυκλάδες, τα νησιά του Αιγαίου αλλά και από άλλες χώρες.

Ήταν μια συνάντηση πολύ φιλική και αυτό οφείλεται όχι μόνο στην πρόθεση των επισκεπτών αλλά και της άψογης και ευγενέστατης συμπεριφοράς του Διευθυντή των Φυλακών, του Προϊσταμένου της φρουράς και όλης των μελών της Φρουράς και των υπαλλήλων, που όπως αντιλαμβανόμαστε κάθε φορά που πραγματοποιούμε αυτή την επίσκεψη  μας όλοι τους έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν ασκούν επάγγελμα αλλά κοινωνική αποστολή.

Όλοι τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

 
Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος