Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Με Χαρμολύπη


Με χαρμολύπη πληροφορηθήκαμε την κοίμηση του αγαπητού στο λαό της Χίου και ζηλωτού εφημερίου του Ενοριακού Ναού του Αγίου Ματθαίου στη θέση Κοφινά Χίου κυρού Πρωτοπρεσβυτέρου Πλάτωνος Γκιάλη.

Είχαμε τη χαρά και την τιμή να γνωρίσουμε μέλη της φυσικής οικογένειάς του και να ακούσομε από γνωστούς και αγνώστους για τον ποιμαντικό του ζήλο, την αγάπη του προς την Εκκλησία και προς  κάθε άνθρωπο καλής θέλησης.

Σπεύδουμε να εκφράσουμε στον πνευματικό του  Πατέρα και ποιμένα της Αδελφής Ορθοδόξου Εκκλησίας,  Σεβασμιότατο κ. Μάρκο, Μητροπολίτη Χίου Οινουσών και Ψαρών, τα αδελφικά μας θερμά συλλυπητήρια και να τον βεβαιώσουμε για την  συμπάθειά μας στον ανθρώπινο πόνο του.

Συμμετέχουμε και στον πόνο της οικογένειά του εκλιπόντος και δεόμεθα του Κυρίου, να αναπαύσει την ψυχήν αυτού μετά των Αγίων «ένθα ουκ έστι πόνος, ου λύπη, ου στεναγμούς, αλλά ζωή ατελεύτητος».

+Νικόλαος , Αρχιεπίσκοπος

Αποστολικός Τοποτηρητής της Καθολικής Επισκοπής Χίου(Λέσβου-Σάμου)

 
Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos