Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Πάρος
  • Πάρος
  • Πάρος: Η Ένωση Ξενοδόχων χρηματοδοτεί την κατασκευή του νέου αεροδρομίου
Pin It

Πάρος: Η Ένωση Ξενοδόχων χρηματοδοτεί την κατασκευή του νέου αεροδρομίου


Την κατασκευή του νέου αεροδρομίου της Πάρου θα χρηματοδοτήσει η Ένωση Ξενοδόχων του νησιού, μέσω της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας  ΑΜΚΕ, σύμφωνα με πρόσφατη σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, οι ξενοδόχοι του νησιού, έχουν ως στόχο να λειτουργήσει το αεροδρόμιο μέχρι το τέλος του 2015. Η ΑΜΚΕ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του δήμου της Πάρου και της Αντιπάρου και σε αυτήν συμμετέχουν, εκτός των Δήμων και πολλοί φορείς των νησιών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κάθε ξενοδοχείο θα καταβάλλει, ανάλογα με την εξέλιξη του έργου, το 1% του τζίρου του 2014, σε λογαριασμούς που έχει ανακοινώσει η ΑΜΚΕ και θα παραλάβει αντίστοιχα τιμολόγιο δωρεάς.

Επιπλέον, η Ένωση Ξενοδόχων, αποφάσισε να χορηγήσει το ποσό των 7.000 ευρώ στην ΑΜΚΕ, προκειμένου να προωθηθεί άμεσα η σχετική μελέτη.

Πηγή:enikonomia.gr 

Σημείωση kantam. gr. Αγαπητή μου Τήνο, χωρίς λιμάνι και αεροδρόμιο μην περιμένεις τουρισμό, εκτός αν δεν τον χρειάζεσαι! Κοίταξε τι γίνεται γύρω σου!

 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos