Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Πάρος
  • Πάρος
  • Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ
Pin It

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Μετά τη πενθήμερη ποιμαντική επίσκεψη στην Εκκλησία της Νάξου, ο Αρχιεπίσκοπός μας πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη και στην Εκκλησία της Πάρου.

Την  Κυριακή 4  Φεβρουαρίου 2018 το απόγευμα στις 5 τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παροικιά Πάρουκαι συλλειτούργησε μαζί του ο εφημέριος του Ναού π. Γεώργιος Παλαμάρης. Η συμμετοχή των πιστών στη Θεία Λειτουργία ήταν καλή. Εκείνο όμως πως εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η ενεργός συμμετοχή των πιστών.

Τέσσερεις λειτουργοϋπηρέτες έδωσαν  το παρόν και με την  υπηρεσία τους μέσα στο ιερό απέδειξαν ότι την ασκούν συνειδητά. Η ανάγνωση των βιβλικών από τους  ενορίτες,  οι δεήσεις των πιστών εναλλάξ από  τους λειτουργοϋπηρέτες και  η συνοδεία των εκκλησιαστικών ασμάτων με  το αρμόνιο που εξασφλίζει ο κος Fergus βοηθούμενος από τον James συνέβαλαν σε μία ζωντανή Θεία Συλλειτουργία.

Μετά τη Θεία Λειτουργία έγινε συνάντηση των παρόντων με τον Αρχιεπίσκοπο οι οποίοι και τον ευχαρίστησαν θερμά για την εκεί παρουσία του. 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos