Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Στην Πάρο βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπός μας, χθες Κυριακή 12 Ιουνίου 2016. Σκοπός του ταξιδιού του η τέλεση της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής και η μετάδοση του Μυστηρίου του Χρίσματος σε δύο παιδιά της ενορίας.

Πράγματι λίγο πριν το μεσημέρι τελέστηκε  Αρχιερατική Θεία λειτουργία στον Ενοριακό Ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παροικία Πάρου από τον Αρχιεπίσκοπο,  στην οποία συλλειτούργησε ο εφημέριος του Ναού,  π. Γεώργιος Παλαμάρης.

Από Τήνο έφθασαν μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο τρία άτομα και από τη Νάξο η κυρία Λία η οποία και συνόδεψε στο εκκλησιαστικό όργανο τα ασματικά μέρη  της Θείας Λειτουργίας.

Ήταν μια όμορφη γιορτή για την  εκεί ενοριακή κοινότητα, διότι τα δύο παιδιά που έλαβαν το Μυστήριο του Χρίσματος, είναι τα παιδιά που από χρόνια υπηρετούν στο ιερό, ως λειτουργοϋπηρέτες με τρόπο θαυμαστό, υποδειγματικό και συνειδητό.

Οι γονείς των δύο αυτών παιδιών μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι για τα παιδιά τους και εμείς τους ευχόμαστε να τα χαίρονται και με το δικό τους χριστιανικό παράδειγμα και την βοήθεια των αναδόχων τους, να τα βλέπουν να αυξάνουν σε ηλικία και σοφία, αυτή  που έλαβαν, ως δώρο, από Άγιο Πνεύμα.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos