Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • Αποκαλυπτήρια προτομής αειμνήστου Δημάρχου Τήνου, Σίμου Ορφανού
Pin It

Αποκαλυπτήρια προτομής αειμνήστου Δημάρχου Τήνου, Σίμου Ορφανού

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου δημάρχου Τήνου, Σίμου Ορφανού, στον αύλειο χώρο του Δήμου Τήνου. 

Λόγο προς τους παρευρισκομένους και στον αείμνηστο δήμαρχο, απηύθυναν ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, ο πρώην δήμαρχος Τήνου Σάββας Απέργης, ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Τήνου - Νάξου, κος Νικόλαος, ο Μητροπολίτης Σύρου - Τήνου όπου ανέγνωσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος, π. Γεώργιος Φανερός, ο δημοσιογράφος, κος Ζακυνθινός και η κα Σοφία Ορφανού, κόρη του αειμνήστου.

Στο τέλος, προβλήθηκε στους εσωτερικούς χώρους του Δήμου Τήνου, ένα βίντεο με εικόνες από την καριέρα του αειμνήστου δημάρχου.

 Ο Σεβασμιότατος Νικόλαος είπε:

«Συγχαίρω τον κύριο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου και όλους τους συντελεστές αυτής της ημέρας. Έτσι μείναμε ορφανοί από την απουσία του αείμνηστου Δημάρχου ορφανού μόνο δύο χρόνια. Τώρα  χάρη σ’ αυτή την πρωτοβουλία επανήλθε στο χώρο στον οποίο εργάστηκε για το νησί αυτό. Από αυτό το σημείο εύχομαι να εμπνέει όσους θα  εισέρχονται στο Δημαρχείο για να αποφασίζουν για το νησί και  όσοι περνοδιαβαίνουν αυτό τον πολυσύχναστο δρόμο να ατενίζουν το πρόσωπο εκείνου  που τους αγάπησε και τον αγάπησαν.

Αιωνία σου η μνήμη»

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος