Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ
Pin It

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

Χθες, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, τις απογευματινές ώρες έγινε δεκτή από τον Αρχιεπίσκοπό μας π. Νικόλαο η Επαρχιακή για τις Χώρες της Ιταλίας, Αλβανίας και Ελλάδος, του μοναχικού Τάγματος των «Δούλων του Κυρίου και της Αειπαρθένου Μαρίας», Σεβαστή Μητέρα Μαρία. Η Μητέρα Επαρχιακή συνοδευόταν από την Ηγουμένη της κοινότητας των τριών αδελφών που εργάζονται στην Τήνο, ήδη από ένα χρόνο και τις 10 αυτού του μήνα γιορτάστηκε με την παρουσία πολλών πιστών η πρώτη επέτειος  τους στην τοπική μας Εκκλησία..

Σκοπός της επίσκεψης της Επαρχιακής ήταν να ενημερώσει  τον Αρχιεπίσκοπο για τα σχέδια που υπάρχουν για τις αδελφές   του μοναχικού Τάγματος που εργάζονται στο νησί της Τήνου.

Από τη μεριά του ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τη Σεβαστή Μητέρα για την παρουσία των τριών αδελφών στην τοπική Εκκλησία μας  και της εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το έργο που ήδη επιτελούν, ενώ ταυτόχρονα ασχολούνται με την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας, στην οποία ήδη παρατηρούνται θετικά αποτελέσματα.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος