Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΙ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ
Pin It

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΙ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ

Χθες το μεσημέρι, Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019,  έφθασε από την ενορία της Μεταστάσεως της Θεοτόκου του Κινίου Σύρου, μία αντιπροσωπεία ενοριτών  με επί κεφαλής τον εφημέριο τους π. Ανδρέα.

Η πρώτη του επίσκεψη στην Τήνο έγινε στον Μοναστηριακό ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα της Χώρας Τήνου. Εκεί ρους περίμενε ο Αρχιεπίσκοπός μας π. Νικόλαος, ο οποίος τους υποδέχτηκε και τους ενημέρωσε εν συντομία για την ιστορία του Ναού και της ζωής της Εκκλησίας μας στην Τήνο.

Ο ίδιος ο εφημέριος  τους αναφέρθηκε στη δομή των σημερινών ναών μετά τη λειτουργική μεταρρύθμιση που ήταν αποτέλεσμα της Β’ Συνόδου του Βατικανού.

Ο σκοπός της επίσκεψής της Καινής αντιπροσωπεία ήταν το  τερπνόν μετά του ωφελίμου, γι’ αυτό και το απόγευμα συμμετείχαν στον καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα της Τήνου, όπου τελέστηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική θεία Λειτουργία.

Είναι όμορφο όλες οι ενορίες της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα να αποτελέσουμε με τη χάρη του θεού και τη βοήθεια της Παναγίας ένα ζωντανό ροδάριο

 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος