Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή της Τήνου
Pin It

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή της Τήνου

Χθες Κυριακή 25 Αυγούστου  2019 στις 19.30, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ιερό Ίδρυμα Αγίας  Τριάδας Γύρλας η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Τήνου.

Προσκληθείς, παρέστη  ο Σεβασμιότατος  Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Πάρου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου π. Νικόλαος, ο οποίος απεύθυνε τον παρακάτω χαιρετισμό:

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, αγαπητά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αγαπητοί πρόεδροι και μέλη των τοπικών συμβουλίων, εκ μέρους της Καθολικής Εκκλησίας της Τήνου σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη διακυβέρνηση αυτού του ιερού νησιού και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Είναι δεδομένο ότι η  επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τη συνεργασία που θα υπάρξει μεταξύ σας. Γι’ αυτό, με σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις και τοποθετήσεις των τεσσάρων συνδυασμών που εκπροσωπείτε και με την κοινή αγάπη σας  για το νησί, χρησιμοποιείστε τα συμπληρωματικά χαρίσματά σας  και συνεργαστείτε με μόνο σκοπό την ανάπτυξη και την πρόοδο αυτού του τόπου. Η Τήνος ξεχωρίζει από όλα τα άλλα Κυκλαδονήσια για την πίστη και το πολιτισμό της, την λαμπρή ιστορία και  την πλούσια θρησκευτική και λαϊκή  παράδοση της που την καθιστούν όλο και πιο ελκυστική.

Γνωρίζω καλά, ότι δεν κρατάτε στα χέρια σας κάποιο μαγικό ραβδί που θα χρησιμοποιείτε για να λύνετε τα όποια προβλήματα. Αλλά γνωρίζω επίσης  ότι όλους και όλες σας, σάς διακρίνει το πάθος και η αγάπη γι’ αυτόν τον ιερό τόπο και αυτό είναι ένα δυνατό και αποτελεσματικό μέσο που μπορεί να λύσει αρκετά προβλήματα.

Κληρονόμοι του καλού που έσπειραν, όσοι σας προηγήθηκαν  και  εμπλουτισμένοι με νέες ιδέες, εύχομαι να είστε  ευλογία για το παρόν  και το μέλλον αυτού του τόπου, σκορπίζοντας γύρω σας   το άρωμα μιας νέας πραγματικότητας που θα νιώσουν όσοι και όσες σας εμπιστεύθηκαν.

Να έχετε την ευλογία της Αγίας Τριάδας και τη βοήθεια της Παναγίας  ως  εγγύηση  της καλής επιτυχίας στο έργο σας.

Σας ευχαριστώ

 
Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος