Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες Συνάντησης Ιεραρχίας – Εφημερίων
Pin It

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες Συνάντησης Ιεραρχίας – Εφημερίων

Χθες το μεσημέρι  24 Μαίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Συνάντησης της ιεραρχίας – Εφημερίων.

Το πρωί τελέστηκε η θεία Λειτουργία στο Μοναστηριακό ναό του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα της Χώρας Τήνου στην οποία προήδρευσε ο Αποστολικός  Νούντσιος , Σεβασμιότατος Σάβιος με την ευκαιρία που το μοναχικό τάγματα στο οποίο ανήκει τόσο ο ίδιος όσο και ο εισηγητής των εργασιών αυτής της Συνάντησης π.  Babio Atard, γιόρταζε την Παναγία με τον τίτλο: «βοήθεια των Χριστιανών».

Οι εργασίες συνεχίστηκαν με την τέταρτη εισήγηση του π.  Fabio,  σύντομη παρέμβαση του Αποστολικού Νουντσίου και τη σύνθεση των εργασιών που έκανε με πολύ ωραίο τρόπο ο συντονιστής των εργασιών π. Νικόλαος Ρούσσος.

Στο τέλος των εργασιών ο Αρχιεπίσκοπός μας ευχαρίστησε στην οργανωτικής επιτροπής που ετοίμασε την όλη διαδικασία της Συνάντηση η οποία κατ ά κοινή ομολογία ήταν πολύ καλά οργανωμένη και διεξήχθη με τον καλύτερο τρόπο. Την οργανωτική επιτροπή αποτελούσαν οι: π. Φραγκίσκος Βιδάλης, π. Ριχάρδος Ταράσκεβιτς, π. Γιάννης Σκλάβος και π. Ιωσήφ  Rossi του κλήρου της Τήνου.

Όπως ανέφερε ο σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπός μας κλείνοντας τις εργασίες της Συνάντησης  η επιτυχία οφείλεται στη θαυμάσια εργασία της οργανωτικής επιτροπής, στην επιλογή  ενός εισηγητή καλά προετοιμασμένου και ειδικού στο θέμα, του  don  Fabio Matard, στον  επιτυχή συντονισμό του συντονιστή των εργασιών  π. Νικολάου Ρούσσου  και στην όλη συνεργασία των παρόντων ιεραρχών και εφημερίων.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος