Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • Έκοψε την πίτα του ο “Περιστεριώνας”
Pin It

Έκοψε την πίτα του ο “Περιστεριώνας”

Την πίτα του για το Νέο Έτος έκοψε πριν από λίγο το ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ στο σχεδόν γεμάτο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Καθολικών κ. κ. Νικόλαος.

Είχαν προηγηθεί αθλητικές δραστηριότητες από τα τμήματα του Περιστεριώνα με κυρίως μενού το διαγωνισμό τρίποντων.

Εκ μέρους της ομάδας, μίλησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Π. Μπουζαλάκος, ο οποίος ευχήθηκε το 2019 να είναι το ίδιο πετυχημένο με το 2018, ευχαρίστησε όλους όσους στέκονται δίπλα στην ομάδα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους χορηγούς της ομάδας, οι οποίοι βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν. Τέλος ευχαρίστησε το Δήμο Τήνου, ζητώντας παράλληλα βοήθεια σε θέματα που έχουν να κάνουν με το Κλειστό. 

Εκ μέρους του Δήμου Τήνου το λόγο πήρε η Αντιδήμαρχος Τήνου κα Λουκρητία Ανδροβικ, η οποία εμφανώς συγκινημένη, αφού επί δέκα χρόνια ήταν δίπλα στην ομάδα, αφού αγωνζόνταν ο γιος της, υποσχέθηκε ότι θα είναι ο Δήμος Τήνου πάντα κοντά στην ομάδα.

Τέλος μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος κ. κ. Νικόλαος, ο οποίος ευχήθηκε, μεταξύ άλλων, να βγει από την ομάδα μας ένας νέος Γκάλης ή ένας Αντετοκούμπο  και γιατί όχι μια Αντετοκούμπου αν είναι κορίτσι, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους αθλητές της ομάδας.

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννη Σιώτου, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν παρέστη από την αρχή της εκδήλωσης.

Παρόν ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιάκωβος Απέργης καθώς και η Πρόεδρος και μέλη του ΑΟ Ποσειδώνα.

 

Πηγή:TinosNow gr 

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος