Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ TINOSΤODAY.GR και TINOSNOW.GR
Pin It

ΠΡΟΣ τις ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ TINOSΤODAY.GR και TINOSNOW.GR

Αγαπητοί,

Σε  άρθρο σας, που δημοσιεύετε σήμερα 2 Ιανουαρίου 2019 με τίτλο: «Η φιλαρμονική του ΠΙΙΕΤ στον Μητροπολίτη Σύρου» και συνοδεύεται από φωτογραφίες της fomfea.gr(Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Δήμητρα Φανερού),ο αρθρογράφος αναφέρει  μεταξύ άλλων και τα εξής: «Στη συνέχεια, κατά το τοπικό έθος, η Φιλαρμονική παιάνισε τα κάλαντα στην αγορά και στους δρόμους της πόλεως, στον Έπαρχο Τήνου, στον Δήμαρχο Τήνου, στον Αντιπρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, στον Λιμενάρχη Τήνου, στον Διοικητή της Αστυνομίας, στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στους φιλοξενουμένους της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων λαμβάνοντας την ευχαρίστηση και τις ευχές όλων».

Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο αποσιωπήθηκε ότι, η φιλαρμονική του ΠΙΙΕΤ παιάνισε τα κάλαντα και στον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Πάρου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Μητροπολίτη παντός Αιγαίου, π. Νικόλαο!

Σας κάνουμε γνωστό ότι, ο Σεβασμιότατος π. Νικόλαος τρέφει αισθήματα τιμής και αγάπης προς όλα τα μέλη της φιλαρμονικής του ΠΙΙΕΤ και ιδιαίτερα προς τον συμπαθή σε όλους του Τηνίους Αρχιμουσικό κ. Νικόλαο Γιαννίτση.

Ο Σεβασμιότατος π. Νικόλαος ευχαριστεί θερμά τον θεσμό αυτό ο οποίος κάθε χρόνο δίνει δείγματα αντικειμενικότητας και  σεβασμού προς όλες τις Αρχές του νησιού, έστω και αν, κάποιοι δημοσιογραφούντες δεν είναι  προσεκτικοί και, ίσως άθελά τους, δεν καταγράφουν με την ίδια αντικειμενικότητα τα γεγονότα!

Δεν επιρρίπτουμε καμία απολύτως ευθύνη στις   συναδέλφους tinostoday.grκαι tinosnow.gr, οι οποίες δίνουν απτά και συνεχή δείγματα αντικειμενικότητας στα άρθρα που οι ίδιες υπογράφουν.

Ευχόμαστε σε όλες και σε όλους  ευλογημένη και καλή χρονιά.

Kantam.gr

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος