Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ
Pin It

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ   ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ

Χθες το απόγευμα, Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, έγινε η Γενική Συνέλευση της Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Αρχιεπισκοπής μας στην Ξινάρα Τήνου.

Παρόντες οι εκπρόσωποι του θεσμού από τις ενορίες, το ΔΣ, ο Εκκλησιαστικός Παραστάτης και ο Αρχιεπίσκοπος.

Η Συνέλευση  άρχισε με την  προσευχή την οποία έκανε ο Εκκλησιαστικός Παραστάτης π. Νικόλαος Ψάλτης. Στη  συνέχεια ο Πρόεδρος αναφέρθηκε εν  συντομία στη δραστηριότητα της Κάριτας και στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στη Συνέλευση αυτή, η οποία και θα ολοκληρωθεί με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Αρχιεπίσκοπο ο οποίος και συνεχάρη, τον πρόεδρο , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλους τους εθελοντές και  εθελόντριες  που εξασφαλίζουν αθόρυβα και αποτελεσματικά την τρίτη διάσταση της Εκκλησίας που είναι η έμπρακτη αγάπη.

Όπως είναι γνωστό ο Πρόεδρος, όπως προβλέπεται από το Καταστατικών όλων των Κάριτας, ορίζεται από τον  Επίσκοπο της τοπικής Εκκλησίας. Το ίδιο συμβαίνει, όπου υπάρχει  και με τον εκκλησιαστικό παραστάτη.

Ο Αρχιεπίσκοπος διάβασε το επίσημα έγγραφο με το ανανεώνει τη θητεία του Προέδρου και του Εκκλησιαστικό παραστάτη και ορίζει αναπληρωτή  εκκλησιαστικό παραστάτη τον π. Φερνάνδο  Bravo, με αρμοδιότητες που θα του ορίσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του θεσμού.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος