Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΡΙΤΑΣ ΤΗΝΟΥ
Pin It

  ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 

Αρ. Πρωτ. 292/2010
Αρ. Φακ.   001/00100

                                                                Τήνος 07/10/2018

                                    

 

      ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΡΙΤΑΣ ΤΗΝΟΥ
 

Η τοπική μας Εκκλησία,  συνεχώς διαπιστώνει με χαρά τον άψογο τρόπο με τον οποίο εκτέλεσες μέχρι σήμερα τα καθήκοντα του Προέδρου του θεσμού  «Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και σε συγχαίρει θερμά.

Αναγνωρίζουμε την ιδιαίτερη ευαισθησία σου στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς, τα διοικητικά σου χαρίσματα  και την κοινή αποδοχή της προσωπικότητάς σου και των ικανοτήτων σου τόσο από την Εκκλησία όσο και την ευρύτερη κοινωνία.

Προστρέχουμε λοιπόν  στην επιστημονική σου κατάρτιση, στην ανθρωπιστική ευαισθησία και στη ζωντανή πίστη σου, στην καλή σου θέλησα και με πολλή χαρά, 

Αγαπητέ Αντώνιε Δελατόλα του Γεράρδου ανανεώνουμε τη θητεία σου στην Προεδρία της Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου για μία νέα τετραετία.

Η ανανέωση της θητείας σου στην Προεδρία της Κάριτας γίνεται σήμερα 7 Οκτωβρίου 2018, ημέρα της πανήγυρης του Καθεδρικού μας Ναού της Παναγίας του Ροδαρίου στην Τήνο.

Είμαι βέβαιος ότι θα χρησιμοποιήσεις και πάλι τα πολλά  χαρίσματα σου και  στην πολύμορφη κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας μας, ώστε η ηθική και υλική συμπαράστασή της να ανταποκρίνεται περισσότερο στην ιερή αποστολή της.

Σ’ ευχαριστώ για την αποδοχή της ανανέωσης της θητείας στην κοινωνική αυτή αποστολή μέσα  στην τοπική μας Εκκλησία και στην ευρύτερη κοινωνία και εύχομαι ο Κύριος να σε ευλογεί με τις ικεσίες της Παναγίας.
 

+Νικόλαος
Αρχιεπίσκοπος

 
Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος