Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΑ ΤΗΝΟΥ

Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τελέστηκε την Κυριακή 19 Αυγούστου στην περιοχή της Λιβάδας η εορτή της Μεταστάσεως της Θεοτόκου. Αποβραδίς τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός από τον εφημέριο της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής π. Γιάννη Σκλάβο, όπως και την Κυριακή το απόγευμα, τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία λειτουργία προς τιμή της Παναγίας, μαζί του συλλειτούργησε ο Διάκονος Μάριος Φώσκολος.

Πλήθος κόσμου συνέρευσε στο Προσκύνημα της Παναγίας για να την δοξάσει, να την ευχαριστήσει αλλά και να της εναποθέσει τα προβλήματά του.

Τους ύμνους έψαλε η μικρή χορωδία της ενορίας της Μυρσίνης με την συμμετοχή όλου το εκκλησιάσματος, τους ύμνους συνόδευε  με το αρμόνιο ο κ. Αντώνιος Χαρικιόπουλος.

Το κήρυγμα το πραγματοποίησε ο π. Γιάννης ο οποίος τόνισε την σημασία της  εορτής και έκανε μια σύντομη αναφορά στην επέτειο των 140 χρόνων από την οικοδόμηση του Ναού.

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος