Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ
Pin It

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

Χθες το πρωί 6 Ιουνίου 2018 η Επαρχιακός του μοναχικού τάγματος των Δούλων του Κυρίου και της Θεοτόκου, αδ. Μαρία συνοδευομένη μαζί με την αδ. Παναγιώτα, τον π. Φερνάνδο και τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφτηκαν το Θεομητορικό Προσκύνημα της Παναγίας της Βρυσιώτισσας.

Ο Σεβασμιότατος ξενάγησε τις δύο επισκέπτριες στους ιερούς χώρου του Προσκυνήματος και αναφέρθηκε τόσο στην ιστορία της εύρεσης της εικόνας της Παναγίας της Βρυσιώτισσας όσο και στην ιστορία του ίδιου του Προσκυνήματος που προσφέρει μία δυνατότητα ευλαβείας προς την Παναγία, η οποία και αυξάνεται συνεχώς από τον 17οαιώνα.

Η επίσκεψη αυτή έγινε με σκοπό να γνωρίσουν τους χώρους και να δουν κατά πόσο εξυπηρετούν εκεί την εγκατάσταση μία μοναχικής κοινότητας προς εξυπηρέτηση του Προσκυνήματος και των προσκυνητών.

Ο χώρος του Προσκυνήματος είναι ένας από τους δύο χώρους που θα επιλέξουν οι Αδελφές για την εγκατάσταση τους στην τοπική μας Εκκλησία.

Χθες το μεσημέρι οι δύο Αδελφές αναχώρησαν επιστρέφοντας στις έδρες τους. Τώρα έχουν σχηματίσει μία ξεκάθαρη εικόνα για τη ζωή της τοπικής μας Εκκλησίας και για τις πνευματικές της ανάγκες ιδιαίτερα την έλλειψη μοναχών ανδρών και γυναικών.

 

 
Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος