Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟ
Pin It

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ  ΤΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ

Μετά τη λήξη του κατηχητικού έτους, τις τρεις κατηχήσεις στους γονείς των παιδιών που θα λάβουν το Μυστήριο του Χρίσματος την Κυριακή της Πεντηκοστής, χθες το απόγευμα 24 Μαίου, έγινε η τελευταία κοινή κατήχηση γονέων και παιδιών από τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Ροδαρίου στην Ξινάρα της Τήνου όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Η παρουσία γονέων και παιδιών ήταν καθολική και η κατήχηση αλλά και η όλη προετοιμασία για την Ιεροτελεστία της ημέρας της Πεντηκοστής και της μετάδοσης του Μυστηρίου του Χρίσματος έγινε μέσα σε ένα όμορφο πνεύμα συνεργασίας και υπομονής, εφόσον η συνάντηση διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Η παρουσία της αδ. Θηρεσίας και των δύο κατηχητριών της κυρίας Μαρίας Απέργη και Νικολέτας Φωσκόλου βοήθησε, ώστε όλα να οργανωθούν κατά τέτοιο τρόπο, ώστε τα παιδιά που θα λάβουν το Χρίσμα αλλά και οι γονείς που θα τα παρουσιάσουν στον Επίσκοπο ζητώντας του να τους χορηγήσει Μυστήριο του Χρίσματος να νιώσουν όσο το δυνατό καλύτερα τη σημασία «της σφραγίδας της δωρεάς του Αγίου Πνεύματος».

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος