Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Pin It

ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Τη Δευτέρα το βράδυ 5  Φεβρουαρίου 2018 η στράτα μας, μάς  οδήγησε στην Καφετέρια LA STRADA. Εκεί συναντήθηκε ένας μεγάλος αριθμός κατοίκων του νησιού που αγαπά και εκτιμά το πιο συμπαθητικό σωματείο της Τήνου που είναι το «έχουμε δικαίωμα» των ΑΜΕΑ  

Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή, οι αρχές του τόπου , οι φίλοι και γνωστοί των ΑΜΕΑ, εκπρόσωποι της Ορθοδόξου Εκκλησίας και ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου π. Νικόλαος.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ανθρώπινη και ζεστή. Τα χαμόγελα ξεκινούσαν από τα μέλη των ΑΜΕΑ και μεταδιδόταν σε όλες και σε όλους τους παρόντες. Όλοι ένιωθαν τόσο όμορφα βλέποντας αυτούς τους συνανθρώπους μας να υστερούν μεν σε κάποια φυσικά χαρίσματα αλλά ξεχωρίζουν σε χαρίσματα  ψυχής και ξέρουν να νιώθουν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι ακόμη και μέσα από κάποιες ειδικές ανάγκες.

Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν μια ομάδα ανθρώπων με ιδιαίτερες ικανότητες στο να μεταδίδουν στους άλλους την αισιοδοξία τους, την ελπίδα τους,  τη δύναμη της ψυχής τους και προπάντων την δυνατή πίστη τους. Αξίζουν αληθινά  το σεβασμό μας και την αγάπη μας αλλά και το ευχαριστώ μας γι’ αυτή την πολύτιμη προσφορά τους.

Η όλη εκδήλωση που έγινε για την κοπή της πίτας του έτους 2018 και ήταν τόσο όμορφα οργανωμένη που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Κανακάρη, τα μέλη του Δ.Σ αυτού του σωματείου, τους συνεργάτες τους και τους εθελοντές μουσικούς που ήρθαν εκεί για να βάλλουν τη δική τους ευχάριστη νότα στην όλη εκδήλωση.

Ο Αρχιεπίσκοπος στο χαιρετισμό του είπε ε μεταξύ άλλων:

Αγαπητοί μου είστε το πιο συμπαθητικό σωματείο του νησιού μας.

Η αγάπη μας είναι δεομένη και αυτό δεν χρειάζεται να σας το αποδείξω , αρκεί να κοιτάξετε πόσοι είναι σήμερα εδώ παρόντες που ήλθαν να σας τιμήσουν. Έξω από το χώρο αυτό υπάρχουν και τόσοι άλλοι που σας αγαπούν και σας σέβονται. Η συμπάθεια μας προς τα πρόσωπά σας δεν προκαλείται μόνο από  την ομορφιά και την ευφροσύνη των προσώπων σας  αλλά προπάντων τη δύναμη της ψυχής και της πίστης που διάθετε και μεταδίνετε. Σας ευχαριστούμε.

Σας εύχομαι μια όμορφη χρονιά για σας για τους γονείς σας που διπλά σας αγαπούν και σας φροντίζουν, για όλους τους φίλους σας που είναι τόσο πολλοί.

Προσωπικά θα είμαι πάντα κοντά σας με τις λίγες οικονομικές δυνατότητες που διαθέτω. διότι ξέρετε ότι ΑΜΕΑ υπάρχουν και στον οικονομικό τομέα. Να ξέρετε η καρδιά μου ευτυχώς ακόμη ξέρει να ξεχωρίζει ποιους ανθρώπους να αγαπά περισσότερο και να είστε βέβαιοι ότι πρώτοι απ’ όλους είστε εσείς.

 
Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος