Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΤΑΣ ΤΗΝΟΥ
Pin It

ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΤΑΣ ΤΗΝΟΥ

Χθες βράδυ, 27 Δεκεμβρίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο  Άγιος Αντώνιος» της Καθολικής Αρχιεπισκοπής στην Τήνο έγινε το παραδοσιακό τσάι που οργάνωσε  με μεγάλη επιτυχία, όπως πάντα, το ΔΣ της Κάριτας Τήνου και οι εθελοντές της.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους της Κάριτας που έφθασαν να περάσουν μια ζεστή βραδιά μαζί με όσους αγαπούν, εκτιμούν και βοηθούν την αγαθοεργή και κοινωνική αποστολή της Κάριτας.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος, οι ιερείς: π. Νϊκος Ψάλτης, Εκκλησιαστικός Παραστάτης της Κάριτας στην Τήνο και ο π. Φραγκίσκο Βιδάλης, Γενικός Βικάριος της Αρχιεπισκοπής, ο Δήμαρχος Τήνου, κ. Ιωάννης Σιώτος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδροι θεσμών και οργανώσεων του νησιού και πολύς κόσμος.

Στην αρχή της εκδήλωσης σύντονο χαιρετισμό απεύθυναν: ο Πρόεδρος της Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου κ. Αντώνης Δελατόλας, ο Αρχιεπίσκοπος και ο Δήμαρχος Τήνου.

Τη παράσταση της βραδιάς έκλεψαν τα παιδιά της παιδικής χορωδίας TINangels που με τόση αγάπη και φροντίδα έχει αναδείξει η γνωστή μουσικός κα Γεωργία Μπακογιάννη.

Ακούστηκαν τραγούδια  για πρώτη φορά,  χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά και τα τοπικά της Τήνου κάλαντα της πρωτοχρονιάς και όλα απέσπασαν ζωηρά χειροκροτήματα των παρόντων.

Το τσάι, ο καφές, τα βουτήματα, το ρακάκι αλλά και οι ζεστοί λουκουμάδες είχαν την τιμητική τους και συνέβαλαν στη ζεστασιά όχι μόνο του σώματος αλλά προπάντων της καρδιάς όλων.

Η όμορφη πρωτοβουλία της παρουσίασης ειδικής ομπρέλας με το σήμα  της Κάριτας ήταν ένα όμορφο ενθύμιο  βραδιάς και οι παρόντες έσπευσαν να την προμηθευτούν, πρώτα διότι πληροφορήθηκαν ότι σήμερα θα βρέχει και θα τις χρειαστούν, αλλά και επειδή θέλησαν να βοηθήσουν  και με τον τρόπο αυτό το έργο της Κάριτας.

Ένα «μπράβο» στους διοργανωτές της εκδήλωσης και στους παρόντες υποστηριχτές. 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος