Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • Βήματα «Θαρραλέα και συγκεκριμένα προς την πλήρη κοινωνία»
Pin It

Βήματα «Θαρραλέα και συγκεκριμένα προς την πλήρη κοινωνία»


«Καθώς βαίνουμε σε προσκύνηση μαζί προς τη Βασιλεία, ωθούμεθα να κάνουμε βήματα περισσότερο θαρραλέα και συγκεκριμένα προς την πλήρη κοινωνία». Αυτά γράφει ο Πάπας Φραγκίσκος στο μήνυμά του για την έναρξη της 25ης Διεθνούς Οικουμενικής Συνάντησης Ορθοδόξου Πνευματικότητας, η οποία θα λάβει χώρα από τις 6 έως τις 9 Σεπτεμβρίου στη μοναστική Κοινότητα του Bose, ένα μικρό χωριό της κοινότητας του Magnano, στην επαρχία Biella (Πιεμόντε).

Με τίτλο «Το δώρο της φιλοξενίας», η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κοινότητα την οποία ίδρυσε ο Enzo Bianchi, ο οποίος ήταν ηγούμενος του Bose έως τις 25 του περασμένου Ιανουαρίου.

Στο μήνυμά του, με ημερομηνία 18 Αυγούστου 2017, ο Πάπας εκφράζει την επιθυμία να μπορέσουν να αναπτυχθούν «όλο και περισσότερα αδελφικά συναισθήματα» και να ωριμάσει «μια αυθεντική “εγκάρδια” φιλοξενία». (pdm).

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος