Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ
Pin It

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ


Το Σάββατο απόγευμα 12 Αυγούστους 2017,   ο Σεβασμιότατος  Αρχιεπίσκοπός μας π. Νικόλαος, πήγε στον Ιερό Ναό του Ονόματος της Παναγίας στη Κάτω Κώμη Τήνου, να ευχηθεί και να συμπροσευχηθεί με τον Αδελφό του στην Αρχιεροσύνη, Τήνιο Ιεράρχη π. Νικόλαο Φώσκολο, πρώην Αρχιεπίσκοπο των Καθολικών Αθηνών και Αποστολικό Τοποτηρητή της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Ρόδου, ο οποίος και συμπλήρωσε την ημέρα εκείνη η 44 χρόνια Αρχιεροσύνης.

Τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπό μας συνόδευσαν στη Κώμη τρεις Ουρσουλίνες Μοναχές και ο συνεργάτης του κ. Ανδρέας Παλαμάρης.

Στην αρχή της Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιότατος εξήγησε στους παρόντες πιστούς  το σκοπό της εκεί παρουσίας του και της συλλειτουργίας του με τον άλλο Σεβασμιότατο Νικόλαο, τον οποίο και ευχαρίστησε για την μεγάλη του προσφορά προς την Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος, αλλά και όλη την Καθολική Εκκλησία την οποία υπηρέτησε με απλότητα, συνέπια,  σύνεση και διάκριση.

Ως Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου του μετέφερε επίσης τις ευχές όλων των μελών της.

Στον  εορτάζοντα  τα 44 χρόνια Αρχιεροσύνης, Σεβασμιότατο Νικόλαο, του ευχόμεθα και πάλι την ευλογία του Θεού με τις ικεσίες της Θεοτόκου, για να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη να  μας παραδειγματίζει  με την πίστη του στο Θεό και την αγάπη του για την Εκκλησία.

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος