Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • Τελευταία Συνάντηση Προετοιμασίας των νέων της Τήνου πριν την ομολογία Πίστεως
Pin It

Τελευταία Συνάντηση Προετοιμασίας των νέων της Τήνου πριν την ομολογία Πίστεως


Την Πέμπτη 3 Αυγούστου  16 νέοι και νέες της Τήνου είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες στιγμές σκέψης και προβληματισμού πριν από την δημόσια ομολογία της πίστης τους, την οποία θα κάνουν ενώπιον της Εκκλησίας κατά την Αρχιερατική θεία Λειτουργίας της παραμονής της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στο Θεομητορικό μας Προσκύνημα της Παναγίας της Βρυσιώτισσας .

Με βάση την ευαγγελική περικοπή του κρυμμένου θησαυρού αλλά και του πολύτιμου μαργαριταριού από το ευαγγέλιο του Ματθαίου, δημιούργησαν μικρές ομάδες και μοιράστηκαν μεταξύ τους τις  εμπειρίες τους, τις σκέψεις τους,  τις ερωτήσεις τους αλλά και ποιος είναι για αυτούς ο κρυμμένος θησαυρός ή το πολύτιμο μαργαριτάρι της ζωής τους. Στο τέλος της εργασίας μια - μια ομάδα παρουσίασε στην ολομέλεια το αποτέλεσμα της περισυλλογής τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Αντώνη και Αθανασίας Καστορίνη που φιλοξένησαν στην αυλή του σπιτιού τους αυτή την τελευταία συνάντηση των νέων. 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος