Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • Προετοιμασία των νέων της Τήνου για την ομολογία Πίστεως
Pin It

Προετοιμασία των νέων της Τήνου για την ομολογία Πίστεως


Από την Δευτέρα 10 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στους χώρους φιλοξενίας της Κιουράς των Αγγέλων της Ενορίας Ποταμιάς Τήνου, οι συναντήσεις προετοιμασίας των 12 νέων της εκκλησιαστικής μας επαρχίας, που κατά την αγρυπνία προσευχής την παραμονή του Δεκαπενταύγουστο στο Θεομητορικό μας Προσκύνημα της Παναγίας της Βρυσιώτισσας θα κάνουν τη δημόσια ομολογία πίστεως.

Τις ημέρες αυτές οι νέοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και προβληματισμούς επάνω στο  Σύμβολο της Πίστεως. Τις κατηχήσεις εξασφάλισαν: ο π. Μάρκος Φώσκολος και η θεολόγος κυρία Μαρία Δελασούδα.

Οι νέοι βοηθήθηκαν να αντιληφτούν ακόμη καλύτερα τι σημαίνει να είσαι ένας σημερινός  μαθητής και μαθήτρια αλλά προπάντων μάρτυρας του Ιησού μέσα σε μια κοινωνία η οποία δυστυχώς συνεχώς  βομβαρδίζεται από αντιχριστιανικά μηνύματα και νομοθετήματα. 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: π. Γεώργιος Παλαμάρης
Συντακτική Επιτροπή: π. Λέων Κισκίνης, Δημήτρης Λεβαντής, π. Αλέξανδρος Πέρρος, π. Ιωάννης Σκλάβος, Ρένα Φυρίγου
Διαχειριστής: Νικόλαος Φώσκολος