Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Προσκυνηματικό ταξίδι στο Βρυσί της Τήνου από το Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου


Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Καθολικών Σύρου οργανώνει, για τα Μέλη και τους Φίλους του, διήμερο Προσκυνηματικό ταξίδι στην Τήνο, στις 6 και 7 Μαΐου 2017, για τη συμμετοχή στο Παντηνιακό Θεομητορικό Προσκήνυμα της Παναγίας της Βρυσιώτισσας, στο Βρυσίμε την παρουσία των Σεβασμιοτάτων  Καθολικών Επισκόπων, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Τήνο για την Εαρινή Σύνοδο της  Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος.

Το Πρόγραμμα του διημέρου είναι το παρακάτω:

Α.- Σάββατο – 6 Μαΐου – Αναχώρηση από Σύρο για Τήνο στις 11.30 π.μ. με  πλοίο BLU STAR. Μετάβαση στο Ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος έως τις 4.30 μ.μ. Αναχώρηση με το πούλμαν για βόλτα στα χωριά της Τήνου. Συμμετοχή στον Αρχιερατικό Εσπερινό στο Ναό του Αγίου Μιχαήλ – Ταραμπάδου. Βραδυνό Φαγητό -Διασκέδαση σε Μαγαζί Χωριού. Επιστροφή  στο Ξενοδοχείο.

Β.- Κυριακή – 7 Μαΐου – Πρωϊνό στο Ξενοδοχείο. Στις 9.30 π.μ. αναχώρηση με το πούλμαν για το Βρυσί. Συμμετοχή στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο. Επιστροφή στην πόλη της Τήνου, προαιρετική επίσκεψη στο Ναό της Παναγίας της Μεγαλόχαρης, ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση στις 3 μ.μ. για Σύρο.

Τιμή συμμετοχής για το κάθε άτομο: Εξήντα Πέντε ευρώ (65,00 €), στην οποία περιλαμβάνονται:     

Εισιτήρια πλοίων Σύρος, Τήνος, Σύρος – Ξενοδοχείο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό – Ένα πλήρες φαγητό με διασκέδαση το Σάββατο βράδι – Όλες οι μετακινήσεις με το πούλμαν.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Έως την Τετάρτη, 3 Μαΐου, στο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Πέτρο Ρούσσο – Τηλ.22810-43.282 και 697 355 4530.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos