Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
Pin It

ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Μια πολύ όμορφη βραδιά απολαύσαμε και φέτος στις 28 Δεκεμβρίου 2016 όσοι συμμετείχαμε στη καθιερωμένη ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση της Κάριτας Τήνου. Αρκετοί υποστηρικτές και φίλοι της Κάριτας αψήφησαν τη συνεχή βροχή εκείνης της μέρας, ενώ επίσης την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο π. Νικόλαος Ψάλτης, εκκλησιαστικός παραστάτης της τοπικής Κάριτας, ο π. Φραγκίσκος Βιδάλης, Βικάριος της αρχιεπισκοπής μας ο οποίος μετέφερε και το χαιρετισμό του Αρχιεπισκόπου, ο π. Μάρκος Φώσκολος, εφημέριος Αγ. Νικολάου Χώρας, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τήνου, πρόεδροι συλλόγων κλπ.

Τα μέλη του συμβουλίου της Κάριτας και οι εθελοντές θέλουμε να ευχαριστήσουμε :  

· την Αρχιεπισκοπή Νάξου –Τήνου για την παραχώρηση της αίθουσας

· Την ιερά μονή Ουρσουλινών, την ενορία Αγ. Νικολάου Χώρας, το προσκύνημα της Ιεράς Καρδίας του Ιησού και το cateringEXOκαθώς σταθερά κάθε χρόνο μας παραχωρούν τον αναγκαίο εξοπλισμό.

· Το τυπογραφείο «ΤΥΠΟΣ» το οποίο επίσης όλα τα τελευταία χρόνια τυπώνει δωρεάν το διαφημιστικό υλικό της εκδήλωσης, το ζαχαροπλαστείο ΣΕΜΠΟΛΙΑ που πρόσφερε μέρος από το κέρασμα και τις εθελόντριες από τη Στενή και Μυρσίνη που έφτιαξαν τους νοστιμότατους λουκουμάδες που γευθήκαμε.

· Τον κ. Γιάννη Σιώτο ο οποίος πρόσφερε την αντιμισθία του μηνός Δεκεμβρίου, ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αγορά σχολικών ειδών και παιχνιδιών σε παιδιά απόρων οικογενειών της Τήνου.

· Φυσικά τη μεγαλύτερη τιμή αξίζουν οι νεαροί μουσικοί οι οποίοι υπό τη καθοδήγηση του κ. Αλέκου Χατζίρη μας διασκέδασαν με το πολύ ευχάριστο και μελωδικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει ειδικά για τη βραδιά.

Όπως και κατά τη περσινή χρονιά που τα χρήματα δόθηκαν για να καλύψουν ανάγκες εντός Τήνου (Κέντρο Υγείας) έτσι και φέτος τα έσοδα θα διατεθούν για καλύψουν ανάγκες του Γυμνασίου Τήνου.

Ευχαριστούμε πολύ, Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία. 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos