Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΑΣ  ΤΗΣ REGGIO CALABRIA ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

Την Πέμπτη το πρωί η αντιπροσωπέια της Κάριτας της Reggio Calabria επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής στη Χώρα της Τήνου και έγινε μεταξύ τους μία αμοιβαία ενημέρωση για τις δύο τοπικές Εκκλησίες.

Ο Αρχιεπίκσοπος ενημέρωσε την αντιπροσωπέια για τις συνθήκες ζωής και δράσης της τοπικής μας Εκλησίας και  ευχαρίστησε την αντιπροσωπεί για την όλη της συνεργασία με την Κάριτας της τοπικής μας Εκκλησίας.

Διαπιστώθηκε η αμοιβαία επιθυμία να συνεχιστεί και να επαυξηθεί αυτή τη συνεργάσια προς όφελος και των δύο τοπικών Εκκλησιών.

Η αντιπροωσπεία κάλεσε τον Αρχιπίσκοπο, όταν αυτό θα είναι δυνατόν, να επισκεφθεί την Εκκλησία της Reggio Calabria,  και να γνωρίσει από κοντά με μία αντιπροσωπέια της Κάριτας Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου τη δράση τόσο της Εκκλησίας όσο και της Κάριτας της Καλαβρίας. 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos