Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • ΜΙΑ ΦΑΤΝΗ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ
Pin It

ΜΙΑ ΦΑΤΝΗ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ

Από χρόνια τώρα παρακολουθούμε  αυτό που συμβαίνει στο χωριό Σαμαράδικο στην περίοδο των Χριστουγέννων χάρη στο ταλέντο και την πίστη  της οικογένειας του Μάρκου και της Μαριέττας Φιοράντη

Είναι ένα αξιοθαύμαστο έργο που ελκύει κάθε επισκέπτη που δεν θαυμάζει μόνο ένα καλλιτεχνικό έργο, βγαλμένο από το μυαλό και τα χέρια αυτών των απλών ανθρώπων, αλλά που είναι καρπός πρώτα της πίστης τους και μετά του ταλέντου τους.

Είναι ένα έργο το οποίο δεν φτιάχνεται πρόχειρα για να διατηρηθεί απλώς μια παράδοση αλλά ετοιμάζεται με ιδιαίτερη φροντίδα και έχει ως αποτέλεσμα να είναι κάθε χρόνο και πιο ελκυστικό από τον προηγούμενο.

Ευχαριστούμε την τριμελή αυτή οικογένεια Φιοράντη για την όλη της προσπάθεια τους που δημιούργησε ένα ωραίο αποτέλεσμα, στην κατασκευή μιας φάτνης που σίγουρα  κατακτά μία από τις πρώτες θέσεις όλων των φατνών που ετοιμάστηκαν αυτή την περίοδο σε όλους τους Ναούς της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα.

Αγαπητοί: Μάρκο, Μαριέττα και   Μαρία - Ευαγγελία μπράβο σας.     

Ευχαριστούμε και την ιστοσελίδα  tinostoday,  για το όμορφο video που ανέβασε και το δανειστήκαμε. Και  στη σελίδα αυτή αξίζουν πολλά  συγχαρητήρια που πρόβαλε ένα τέτοιο έργο.

σνπ 

 

 

 
Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos