Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Τήνο

Η Τήνος αποτελεί φέτος το καλοκαίρι έναν προορισμό στον χάρτη του Τουρισμού που έχει ανέβει στην κατάταξη των επισκεπτών. Με μια απλή αναζήτηση σε ένα από τα μεγαλύτερα site online κρατήσεων το booking.com θα διαπιστώσει πως η διαθεσιμότητα στο νησί της Τήνου για την περίοδο που διανύουμε είναι πάνω από το 95%.

Με τον Ιούνιο να κινήθηκε ανοδικά σε σχέση με πέρυσι, τον Ιούλιο να ακολουθεί κι αυτός δυνατά (σύντομα θα έχουμε και τα επίσημα στατιστικά στοιχεία) και ο Αύγουστος δείχνει ότι ακόμα διατηρεί την δυναμική του και είναι ο δυνατότερος μήνας του καλοκαιριού για την Τήνο.

Το αξιοσημείωτο είναι πως οι αφίξεις πολλών ξένων τουριστών στο νησί. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως εκτός τους γνωστούς μας πλέον Γάλλους έχουμε την άφιξη πολλών Ιταλών και Γερμανών.

Θα αναρωτηθεί κάποιος, μα καλά τι διαφορά έχει η Τήνος σε σχέση με τα υπόλοιπα χρόνια; Η απάντηση είναι απλή. Οι κινήσεις που έχουν γίνει  για την προβολή του νησιού τα τελευταία χρόνια αποδίδουν καρπούς.

Ευχόμαστε σε μια ανάλογη ενέργεια και του χρόνου το νησί να είναι ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά για να προσελκύσει μεγαλύτερο μέρος τουριστών και γιατί όχι και κάποια κρουαζιερόπλοια. 

Πηγή: Τήνος today

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos