Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Νέα από τα νησιά της Αρχιεπισκοπής
  • Τήνος
  • Τήνος
  • ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ
Pin It

ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

Χθες, 10 Αυγούστου 2016, όταν έφθασε το ΟΓ BluesstarNaxosαπό τη Σύρο, πλημμύρισε η χερσαία ζώνη του «νέου» λιμανιού από την  κοσμοθάλασσα των επιβατών.

Εντυπωσιακός ο αριθμός των ταξιδιωτών που επιβιβάστηκε στο πλοίο από τη Σύρο με προορισμό την Τήνο. Κάποιος μάλιστα Συριανός ο ΓΔΦ, που έπρεπε επειγόντως να έρθει στην Τήνο, δεν μπόρεσε να βρει το απαραίτητο εισιτήριο. Ο λόγος ήταν ότι όλες οι θέσεις του πλοίου ήταν κατειλημμένες από τους επιβάτες του Κυπριακού κρουαζιερόπλοιου SALAMIS FILOXENIA που είχε αράξει στο λιμάνι της Σύρου και οι επιβάτες του ήθελαν να επισκεφθούν και την Τήνο.

Έτσι γίνεται  τον τελευταίο αυτό καιρό: Οι επισκέπτες που έρχονται στα νησιά των Κυκλάδων με κρουαζιερόπλοια και επιθυμούν να επισκεφθούν και την Τήνο, σταματούν στη Μύκονο ή στη Σύρο και από εκεί παίρνουν το πλοίο της γραμμής και φθάνουν στην Τήνο.

Και από Μύκονο για Τήνο εντάξει, υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια πλοίων, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν το κρουαζιερόπλοιο σταματήσει στη Σύρο; Ευτυχώς χθες ήταν Τετάρτη και υπήρχε πλοίο της γραμμής από Σύρο για Τήνο και το απόγευμα επιστροφή. Όμως όμως ήταν Τρίτη, Πέμπτη ή Κυριακή, που δεν υπάρχει πλοίο από Σύρο για Τήνο και από Τήνο για Σύρο; Τι γίνεται;

Η Τήνος δεν έχει ούτε αεροδρόμιο, ούτε λιμάνι, έχει μόνο «χώρο για αεροδρόμιο» και μία εντυπωσιακή χερσαία στο λιμάνι,  την καλύτερη του Αιγαίου!

Για το πότε θα αποκτήσει αεροδρόμιο η Τήνος ή λιμάνι πρέπει να ερωτηθούν άλλοι!!!

Α, ξέχασα να γράψω, ότι τελικά ο συριανός «έβαλε μέσο», χωρίς φακελάκι, βρήκε ένα εισιτήριο και τελικά ταξίδεψε από  Σύρο στην Τήνο, όρθιος στο κατάστρωμα, και το ημερολόγιο έγραφε: Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016!!!

 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos