Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΙΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΛΛΗ

Την περασμένη Τετάρτη  6 Ιουλίου 2016 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η κατασκήνωση αγοριών και κοριτσιών στο εξοχικό σπίτι των Μαριανών Αδελφών στην Κολυμπήθρα της Τήνου.

Χθες  8 Ιουλίου με πολύ αισιοδοξία και πολλές ελπίδες άρχισε μία νέα κατασκήνωση με πρωτοβουλία του εφημερίου της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής Τήνου στο  κατασκηνωτικό συγκρότημα της "Κιουράς των Αγγέλων".

Τριάντα ένα κορίτσια και 27 αγόρια από όλη την Τήνο με πολύ χαρά και κέφι έφθασαν χθες εκεί με σκοπό να περάσουν μερικές ημέρες ξενοιασιάς, ξεκούρασης, αλλά και προσευχής  σ'  ένα θαυμάσιο περιβάλλον που από τότε που με πολλούς κόπους  οικοδομήθηκε από τον π. Νικόλαο Ψάλτη και ριζικά ανακαινίστηκε από τον π. Φραγκίσκο Βιδάλη, μέχρι σήμερα  έχει προσφέρει μια θαυμάσια υπηρεσία σε όλες τις ηλικίες. Είναι αληθινά ένα λόφος-όαση!

Ευχόμαστε στον έχοντα τη γενική ευθύνη π. Ιωάννη Σκλάβο, στις συνεργάτριες και συνεργάτες του όλα να πάνε καλά και να έχουν την προστασία και την ευλογία του Θού με τις ικεσίες της Κυρίας των Αγγέλων!

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos